HR SZAKÉRTŐ
Pozíciócsoport:
Barcika Centrum Kft.
Karrierszint:
Gyakorlattal rendelkező
Munkavégzés helye:
Kazincbarcika - Barcika Centrum Kft.
Munkavégzés jellege:
Teljes munkaidő

A Barcika Centrum Kft.

HR szakértőt

keres  Kazincbarcika város lakosságának kiemelkedően fontos szolgáltatásokat nyújtó Barcika Holding Vállalatcsoport, valamint a Polgármesteri Hivatal HR szakmai feladatainak megvalósításához.

Kit keresünk?

Azt a lendületes és nyitott kollégát várjuk HR csapatunkba, aki velünk együtt abban hisz, hogy a HR legfontosabb feladata, hozzájárulni a szervezet feladatainak, céljainak megvalósításához. Aki egyetért abban, hogy az igazi HR szakemberek jelen vannak a támogatott területek életében, ismerik a munkatársakat, a szervezeti kihívásokat, célokat, mozgatórugókat.

Mikor lesz sikeres az új kollégánk?

Ha ismeri és otthonosan mozog a munkavállalói életúthoz kapcsolódó valamennyi HR folyamatban, képes ezeket a munkavállalói élmény oldaláról is szemlélni.

Ha a stabilitást, kiszámíthatóságot adó HR rendszerek működtetése, fejlesztése mellett kellő rugalmassággal, nyitottsággal rendelkezik az egyedi helyzetekre való reagálásban.

Ha van gyakorlata a vezetők támogatásában; legyen szó szervezetfejlesztési kérdésekről, teljesítményértékelésről, munkaköri rendszerek kiépítéséről, munkajogi helyzetek optimális kezeléséről.

Akkor fogja magát jól érezni a feladataiban, ha biztos HR szakmai alapjai vannak (felsőfokú szakirányú vagy kapcsolódó végzettség, tapasztalat).

Fontos kompetenciája kell legyen a folyamatszintű gondolkodás képessége a proaktivitás és cselekvő hozzáállás!  

Eszenciánk; A „ránk bízott” emberek tisztelete, tanulni, fejlődni vágyás érzése és a HR szakma szenvedélyes szeretete!

Amit kínálunk

A   tanulás, fejlődés, alkotás lehetőségét a támogatott területekkel való HR együttműködés valamennyi területén. Határozatlan idejű szerződést. A leendő kollégának lehetősége lesz aktív részesévé válni az idei évben induló HR projekteknek!

Jelentkezés

Ha megszólított az, amit olvastál, ne is gondolkozz tovább, jelentkezz! Akkor is, ha nincs hosszú évek gyakorlata mögötted, de jó alapjaid vannak! Küld el az önéletrajzodat és mindenképpen írd le azt is, hogy mi a legfontosabb motivációd a jelentkezésben, valamint milyen bérsávban gondolkodsz?

Munkavégzés helye: Kazincbarcika, Munkácsy tér 1. és Főtér 4.

Jelentkezési határidő: 2019.03.30.

 

Jelentkezés
Még nem jelentkeztem korábban a cég álláshirdetéseire, szeretném megadni az adataimat
Korábban már jelentkeztem és megadtam az adataimat